Den frygtede direkte spørgsmål…

(Venligst have et glas vand inden for rækkevidde før du læser denne artikel.)
Din personlige finansielle planlægning er emnet for diskussionen her i dag, men ikke helt endnu. Først vil jeg gerne bringe din opmærksomhed på spørgsmålet om håneret.
Anden dag var jeg udfører om hvor godt vores website gjorde på de forskellige søgemaskiner. Hvis du har indtastet i finansielle planlægning Victoria, eller finansielle planner Victoria eller fælles fiskeripolitik BC, vores websted rangeret meget godt på de store søgemaskiner. Men jeg prale ikke om dette til en dummy. Desværre ikke. Fordi denne person, som skal forblive navnløs, spurgte mig et meget simpelt spørgsmål:
“Er det arbejde?”
“Huh?” Jeg troede, følelse som jeg var pludselig en del af en sommerfugl samling.
“Er det arbejde? Du får nye klienter på denne måde?”
Værelset var begyndt spin.
“Kan jeg have nogle wa -wa?” Jeg spurgte woozily som jeg smuldrede til gulvet.
Sommetider vi så fanget ved at gøre ting, som optimering af hjemmesider til søgemaskiner, vi glemme, hvilken standard for måling vi skal bruge til at bestemme hvordan vi laver. I mit tilfælde, var jeg ved hjælp af, hvor godt vores hjemmeside rangeret for forskellige søgeord, i stedet for om vi faktisk var at få enhver virksomhed fra web. Duh!
Dette sker ofte, hvor folks finansielle planlægning er bekymret. Det er meget let at sidde fast i færd med at spare penge, eller administration af penge, men glemme om hvad du laver er faktisk arbejder for at hjælpe dig med at opnå dine mål. Så hvis du synes om dine økonomiske mål, og derefter tænke over hvordan du gør, gælder det samme spørgsmål…
“Er det arbejde?”
Der er tre mulige svar på dette spørgsmål og de er: “Ja”, “Det ikke ved jeg”, og “kan jeg have nogle wa-wa?”
At indse, at hvad du gør ikke er er arbejder, ikke behageligt. Eller er det behageligt at indse den svimlende fornøjelse at fremskridt du troede var dine masse, er ikke mere. Du kan se en smule latterligt til dig selv for en smule, men hvis du ligesom mig, der er ikke noget nyt.
Så, for eksempel, hvis din primære finansielle benchmark er pensionering, ser det ud som du vil være i stand til at gå på Pension når du ønsker, med form for indkomst, du har brug for?
“Hey! Du okay? Vågn op. Her. Drik dette.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.