Job undgå disse 10 CV fejl

Uanset om du har blevet nedprioriteret, er på udkig efter et karriereskift eller lige er startet ud, taler dit CV meget om dig. Hvis dit CV ikke gøre det forbi de første klip, er du dømt; uanset hvordan kvalificerede du er. Nedenfor er ti almindelige fejl at undgå da at sætte dit CV sammen. Husk, at du kun får én chance for at gøre et godt første indtryk.
1. flere sider – du skal være kortfattet. Holde det til én side, og kun én side. Hvis du ikke kan fremhæve dine talenter på én side, du giver den besked, at du er uorganiserede og har tendens til at blive ved og ved.
2. fancy papir – hvis dine kompetencer ikke taler for sig selv, derefter din fancy papir vil ikke gøre en smule forskel.
3. fancy skrifttype-samme som ovenfor. Forsøg ikke at sætte dig selv ud med en anden skrifttype på dit CV. Sætte dig selv ud af at være unikt kvalificeret.
4. irrelevant info-ingen rigtig bryder sig om at du var en syngende tjener, hvis du søger en bogholder job.
5. forældede oplysninger – betyder det noget, end du havde en avis rute og var på gymnasiet cheerleading trup 24 år siden? Nej, ikke i mindst. Lade det være slukket.
6. slå- og stavefejl – man skulle tro dette er indlysende, men du ville blive overrasket over antallet af CV’er modtaget med stor blaring fejl.
7. forfalsket oplysninger – meget omstændige legitimationsoplysningerne er de samme som løgne. Angiv ikke eksamensbeviser, certificeringer, tilhørsforhold eller priser, der ikke optjener du. Bare ikke gøre det. Det vil komme tilbage til at bide dig i butt.
8. vedhæftede filer – sende på stadiet CV ikke vedhæftede filer, overhovedet. Hvis du får bevilget et interview, dengang kunne du bringe i, hvad det er du er så hot at komme ind den vælge officielle hænder. Den person, der accepterer genoptager vil sandsynligvis bare smide det i filen runde.
9. udarbejdelse af for meget – sted af beskæftigelse, jobtitel og korte, meget kort beskrivelse af ansvarsområder er alt hvad du behøver. Ikke fuldføre en hele afsnit for hvert job, du har afholdt.
10. ingen følgebrev – skrive en god følgebrev er lidt af en kunst. Men enhver følgebrev er bedre end ingen. Bare husk de samme principper på med dit brev: kortfattethed, relevante og fri for stavefejl.
Hvis du kan undgå disse simple ti CV fejl, er du mere end halvvejs der til at få et interview. Når du har din fod i døren du kan virkelig skinne til chefen. Hvis du ikke gøre det forbi den første snit, på grund af nogen af de ovenstående fatal fejl, dit smukke CV vil blive brugt til at tørre op kaffe spild eller vil blive føjet til genanvende bunke! Lad det ikke ske for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.